Vorbeam zilele acestea cu o mămică, rugând-o să îmi recomande câteva magazine online pentru copii, de unde poți lua atât jucării, cât și lucruri utile pentru copilaș, de la haine și produse de igienă, la saltele, cădite și alte accesorii atât de necesare celor mici.

Una dintre recomandările care mi s-au părut interesante a fost Nichiduță, un magazin cu de toate pentru cei mici, despre care prietena mea mi-a spus că a fost mereu mulțumită, primind produse de calitate, care au rezistat în timp.

Site-Nichiduta

Aspiratoare nazale de pe site-ul Nichiduta

Și partea de livrare a fost mereu în regulă, aceasta efectuându-se prin curier rapid, în 24-48 de ore de la confirmarea comenzii, cu condiția să nu fie o zi de duminică la mijloc.

Site-ul Nichiduță

Ce mi-a plăcut la site (pentru că pe el l-am studiat prima dată) a fost faptul că produsele sunt bine organizate, fiind grupate atât pe gen (fetițe/băieți, dar și gravide), cât și pe categorii de produse (jucării pentru copii, cărucioare, scaune auto, articole pentru gravide, etc) – sunt categorii pe care le găsești în orice magazin online cu produse pentru copii.

Au însă și o categorie special destinată brandurilor, dar și una după personajele preferate. Aceasta din urmă e preferata mea, cel puțin copiii din jurul meu au fiecare unul sau mai multe personaje preferate și se bucură de obiectele care le au desenate, indiferent dacă vorbim despre hăinuțe, ghiozdane sau jucării.

Așa că găsești imediat, foarte fain grupate, produsele preferate, fie că ești în căutarea unei pijămăluțe pentru un copil ce este fanul jocului Andry Birds, al trenulețului Thomas sau al lui Minnie. Colecțiile sunt chiar grupate alfabetic și îți este extrem de simplu să ajungi la personajul potrivit.

Prietena mea îmi spunea că a luat de aici o tricicletă care a ajuns foarte bine la ea și de care copilul s-a bucurat deja de mai bine de un an (e în perfectă stare de funcționare), dar și produse de bază, foarte utile, din zona de igienă pentru beleluș.

Aici am ascultat atent, pentru că sora mea caută un anumit model de aspirator nazal și mă gândeam să i-l cumpăr eu nepoțelei mele, pentru că plănuiesc o vizită la Constanța cât de curând. Nu aș face o comandă doar pentru un aspirator nazal – probabil că îl voi găsi și la o farmacie, deși nu cred că au atât de multe modele, atât manuale, cât și electrice.

Dar magazinul mi-a plăcut, așa că m-am gândit că voi comanda cu siguranță de la ei la un moment dat, poate în preajma Crăciunului, atunci când o să iau cadouri pentru mai mulți copii în același timp.

Acum… tare-s curioasă: tu ai comandat vreodată la Nichiduță.ro? Care a fost impresia generală? Ce produse pentru copii preferi să comanzi online și pentru ce fel de produse preferi magazinele fizice?