Mi-am cumpărat de curând un laptop nou, pe care aș vrea să îl și plimb după mine la diverse întâlniri. Am avut până de curând un laptop micuț pentru acestea, dar nu merge grozav și îmi era greu să în utilizez în aceste condiții.

Așa că pentru prima dată mi-am pus serios problema achiziționării unei genți de laptop, începând să studiez diverse modele de genți, online, pentru că de plimbat prin magazine nu prea am avut timp. Iar prima mea reacție a fost: Ce negre și urâte sunt!

Nu, nu îmi doresc o geantă de laptop roz cu picățele, dar îmi doresc una cât de cât feminină și mai ales nu de culoare neagră sau bleumarin, așa cum se pare că s-au gândit producătorii să realizeze aproape toate modelele.

Răbdarea și perseverența sunt până la urmă răsplătite, așa că am reușit să găsesc câteva modele frumușele de genți de laptop de damă:

Geanta Laptop RivaCase Lady’s Black – de aici

Am spus că nu îmi plac gențile de laptop pentru ea negre? Ei bine, această geantă vine să mă contrazică, e unul dintre modelele mele preferate, simplă și elegantă, arătând exact ca o geantă mai mare de damă.

Este în plus foarte încăpătoare și elegantă, putând găzdui un laptop de până la 15.6 inch. Geanta are un compartiment special pentru documente si unul pentru mouse, plus 2 buzunare pentru tableta, telefonul mobil si diversele accesorii pe care le mai putem lua cu noi. Este din piele PU, care știu că înseamnă piele ecologică, dar una de bună calitate.

Genta-laptop-eleganta

Geanta de laptop neagra eleganta

Geanta de Laptop Rivacase 14.1″, Red – de aici

E foarte frumoasă și aceasta, cu un design slim,  fiind compatibilă cu laptopuri de pana la 13-14.1″.

Cu interior captusit cu un material special pentru preluarea eventualelor socuri. Are buzunare pentru tableta, telefonul mobil si accesorii.

Geanta-rosie-laptop

Geanta laptop pentru ea de culoare rosie

Geantă laptop HP Ladies – de aici

O geantă ce te ajuta sa faci fata cu usurinta oricarei zile de lucru, cu un design axat pe detalii: curelele manerului reglabil, o mulțime de buzunare si material din microfibre, ce ofera un design profesional. Cu buzunare pentru orice, acum poti sa iti desfasori cu usurinta intreaga zi, avand lucrurile esentiale la indemana.

Geanta laptop HP ladies

Vezi detalii și preț aici

Geanta Laptop Rivacase Purple – de aici

Cu un design slim, potrivit pentru laptopurile mai mici (de pana la 13.3 inch), geanta este foarte practică și de buna calitate. Are interiorul căptușit, un compartiment special pentru documente si unul pentru accesoriile dumneavoastra. E prevăzută cu o curea de umar detasabilă și mânere captusite, pentru un plus de confort.

Geanta-de-dama-laptop

Geanta de laptop pentru femei purple

Alte modele de genți de laptop faine:

Acestea sunt modelele de genți de laptop pentru femei pe care le-am găsit interesante până în acest moment. Pe măsură ce mai găsesc, voi completa articolul.

Aștept, evident, și sugestii.