Ioana Chicet Macoveiciuc, pe care multă lume o cunoaște ca Prințesa Urbană, ne propune o carte pentru copii – după ce prima ei carte a fost una de parenting. Te iubesc orice-ai face se numește această a doua carte și este una cu ilustrații foarte frumoase, din fiecare pagină răzbătând căldură și dragoste față de cei mici.

Te-iubesc-orice-ai-face

Te iubesc orice ai face – Ioana Chicet-Macoveiciuc

Am cumpărat-o de curând pentru nepoțica mea și nu m-am putut abține să nu o citesc din scoarță în scoarță. Nici nu a fost foarte greu, cartea nu este atât de lungă :).

Este o carte foarte potrivită pentru a fi citită la culcare sau în orice moment al zilei, iar pe mine m-a atras mesajul ei: acela că, oricât de multe năzdrăvănii ar face micuța Ema, protagonista acestei cărți pentru copii, mama ei îi va fi alături și o va iubi în continuare.

Mi se pare o modalitate foarte simpatică de a crea o relație mai puternică cu cel sau cea mică, explicându-i acest lucru: părinții tăi te vor iubi, indiferent de ceea ce faci, așa că sunt primele persoane la care trebuie să vii și să le spui ce ai făcut. Chiar dacă vor fi triști, se vor supăra poate pe moment, sentimentele lor sunt foarte puternice și nicio năzdrăvănie de pe lumea aceasta nu vor schimba un lucru: dragostea lor.

Este un lucru important și pe care copilul îl va reține de-a lungul întregii sale vieți – și motivul pentru care am decis să cumpăr cartea aceasta.

sau de aici, unde găsești în general prețuri foarte bune. Poți avea și transport gratuit, dacă alegi varianta pick-up point – având unul în apropiere. Lista pick-up pointurilor o găsești aici.