Am rugămintea să citești cu atenție rândurile următoare – se referă la condițiile de utilizare ale blogului CafeneauaIuliei.ro.

1. Acceptul conditiilor de folosire

CafeneauaIuliei.ro este un blog fondat, administrat si a cărei autoare este Iulia Stancu, cu domiciliul în București. Mă poți contacta la adresa de email cafeneauaiuliei@gmail.com.

O mică parte dintre articole, marcate cu [Guest Post], au un autor diferit, acest lucru, precum și numele autorului sau autoarei, fiind specificat în interiorul articolului respectiv.

Folosirea acestui blog este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. Ca vizitator si, deci, utilizator al blog-ului CafeneauaIuliei.ro sunteti de acord sa respectati aceste reguli.

Îmi rezerv dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului CafeneauaIuliei.ro, fara o notificare prealabila. Îmi rezerv dreptul de a stabili reguli suplimentare ale blogului care vor fi considerate parte integranta a conditiilor generale de folosire.
Aceste reguli statueaza modul de folosire de catre utilizatori a blogului CafeneauaIuliei.ro, iar relatiile sau eventualele probleme ce pot aparea sunt guvernate de legi aplicabile in Romania.

2. Drepturi de autor

Conținutul site-ului CafeneauaIuliei.ro – texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date publicate pe acest site se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi, fără să se limiteze la la Legea nr. 8 din 14.03.1996 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 din 26.03.1996 privind drepturi de autor si drepturi conexe). Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al autorului.

Vizitatorii blogului nu au dreptul de a prelua, vinde sau distribui materiale provenind din blogul CafeneauaIuliei.ro.

Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala, îmi puteți scrie la adresa cafeneauaiuliei@gmail.com.

3. Respectul acordat comunității

Utilizatorii (vizitatorii) sunt invitati sa comenteze pe acest blog, in limita bunului simt. Imi rezerv dreptul de a sterge acele comentarii injurioase, rasiste sau care aduc atingere unei alte persoane. Combateti ideea, nu persoana! De asemenea, nu agreez linkurile de publicitate din cadrul comentariilor. Pentru publicitate de orice fel, ma puteti contacta la adresa de e-mail din pagina de contact. Imi rezerv dreptul de a sterge comentariile care contin linkuri de publicitate catre alte produse/servicii.

4. Datele cu caracter personal

Acest blog colecteaza si prelucreaza date personale. Va invitam să consultați pagina Politica de confidentialitate și Politica de cookies pentru a afla amănunte în legătură cu acestea.

Pentru utilizarea acestui blog este necesara citirea si acceptarea acestor reguli in totalitatea lor.

Vizitarea in continuare a acestui blog presupune ca intelegeti, sunteti de acord si ati acceptat termenii si conditiile mentionate in aceasta pagina.

5. Litigii

Utilizarea acestui site presupune faptul că utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Iulia Stancu. In cazul unor eventuale conflicte, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanțele competente,  in conformitate cu legile romane in vigoare.

6. Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Utilizarea site-ului presupune acceptul fără obiecțiuni a Termenilor și condițiilor de utilizare, cu totalitatea drepturilor si obligatiilor ce decurg din aceasta.